Kaspersky Virus Scanner Pro for Mac

Kaspersky Virus Scanner Pro for Mac 15.0.1

Een eenvoudige tool om je Mac te controleren op allerlei virussen en malware, en deze vervolgens te verwijderen.

Een eenvoudige tool om je Mac te controleren op allerlei virussen en malware, en deze vervolgens te verwijderen.

KVS Pro for Mac is een snelle en eenvoudige tool om je Mac te controleren op diverse virussen, trojans, Windows- en Android-malware, en deze vervolgens te verwijderen. Behalve on-demand scans voorziet de tool ook in automatische scans van alle bestanden die in de map 'Downloads' worden opgeslagen. Met gratis dagelijkse automatische database-updates* is het een uiterst geavanceerde tool voor moderne systemen.

*Malwaredatabase-updates zijn gratis zolang Kaspersky Virus Scanner Pro for Mac wordt ondersteund door Kaspersky Lab. Kaspersky Lab behoudt zich het recht voor om met updates te stoppen wanneer het product wordt vervangen of uit de handel wordt genomen

• Opsporen en verwijderen van diverse virussen

KVS Pro for Mac is ontwikkeld voor het opsporen en verwijderen van virussen, trojans, malware en meer van je Mac door een gebruiksvriendelijke, stapsgewijze oplossing voor het probleem te bieden.

• Veilige downloads

De functie Veilige downloads waakt altijd over je veiligheid. Deze functie controleert automatisch alle bestanden die in de map 'Downloads' worden opgeslagen. Als er een probleem wordt gevonden, biedt de applicatie een eenvoudige oplossing.

• Scant en verwijdert Mac-, Windows- en Android-virussen

Macs zijn weliswaar ongevoelig voor Windows- en Android-malware, maar kunnen deze wel verspreiden. KVS Pro for Mac controleert je computer op allerlei Mac-, Windows- en Android-malware, zodat je beschermd bent en nooit meer per ongeluk een geïnfecteerd bestand of virus naar familie, vrienden of collega's stuurt.

Een snelle en eenvoudige tool om je Mac te controleren op onder meer virussen, trojans en wormen, en deze vervolgens te verwijderen. Behalve on-demand scans voorziet de tool ook in automatische scans van alle bestanden die in de map 'Downloads' worden opgeslagen.

Kaspersky Virus Scanner Pro for Mac

Naar de site

Kaspersky Virus Scanner Pro for Mac 15.0.1